WM logo vit.png

WORLD MISSIONARIES

Vi arbetar i stora delar av världen

med kampanjmission, bibelskolor

och ledarträning, mediamission,

fadderbarn och understöd av

inhemska pastorer.

world_map_PNG30.png

HÄR ARBETAR VI

EUROPA

EVANGELISATION

MELLANÖSTERN

BIBELSKOLA

INHEMSKA PASTORER

NEPAL

BIBELSKOLA

BOLIVIA

FADDERBARN

INHEMSKA PASTORER

SKOLA

FÖRSAMLINGS-
PLANTERINGAR

SRI LANKA

KAMPANJER

BIBELSKOLA

VÅR HISTORIA

World Missionaries är en församlingsbaserad missionsgemenskap som startades av Micael och Kristin Lahtinen. Från början hette gemenskapen Middle East Mission, eftersom fokuset låg på att arbeta framförallt i mellanöstern. Med åren har arbetet och medarbetarskaran vuxit och därför blev det ett namnbyte till World Missionaries.

Under åren har vi arbetat med kampanjmission i Pakistan, Indien, Sri Lanka, Bangladesh och andra länder där evangeliet inte har fått ordentligt fotfäste. Dessutom satsar vi mycket på nationella ledare och församlingar och därför bedriver vi bibelskolor och ledarseminarier i både Asien och Mellanöstern.

     Kristin Lahtinen arbetade mycket med media och nådde miljoner muslimer genom sina tv-program. Hon flyttade hem till Herren under våren 2019 efter att ha kämpat med cancer i åtta år. Hennes program finns fortfarande tillgängliga på Youtube.

År 2017 tog vi ett nytt steg i Sri Lanka när vi köpte och restaurerade ett hus som nu har blivit en missionsbas där vi bedriver eftervård för f.d. heroinmissbrukare och en bibelskola.

Texten uppdateras...

WM logo vit.png

WORLD MISSIONARIES

Swish

123 561 51 33

Bankgiro

731-8603

E-post

Klicka här

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle