NYHETER

  • World Missionaries

Upprop till köp av minibussHej vänner! I Sri Lanka har vi ett fantastiskt arbete bland före detta heroinmissbrukare. Förra året kunde vi köpa loss en fastighet i Kandy där vi nu har vår bibelskola ”From Zero to Hero”. Vi är enormt tacksamma för detta. Vi har även en stor mark som vi vill fortsätta att bygga vidare på i framtiden.


Men just nu har vi ett stort behov av en minibuss/van till vårt arbetet. Dels behöver vi ta våra elever till olika platser, exempelvis evangelisationssatsningar i fängelser, kampanjer och andra rehabiliteringsarbeten. Vi behöver en minibuss också för våra egna resor i landet.

Idag får vi hyra en minibuss och det blir väldigt kostsamt i längden. I Sri Lanka är det tyvärr dyrt att köpa fordon. Landet har lagt på en stor skatt som gör att få människor kan köpa ett fordon. Vi har alltså behov av en minibuss med 8-9 platser.


Kostanden för en äldre modell kostar c:a 200.000 SEK, vilket är en stor summa men vi vill överlämna detta som ett böneämne till er. Kanske lägger Herren detta i någons hjärta. Om du vill ge en gåva till detta så kan du i så fall märka gåvan med ”Sri Lanka” så går gåvan oavkortat till detta, klicka här för att komma till "ge en gåva" sidan.

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla