NYHETER

  • World Missionaries

Vi söker efter 100 bedjare!


"Epafras, som ju också är en av er, hälsar till er. Han tjänar Kristus Jesus och kämpar alltid för er i sina böner, för att ni ska stå fasta, fullkomliga och helt övertygade om vad som är Guds vilja. Jag kan intyga hur hårt han arbetar för er och för dem i Laodikeia och Hierapolis” - Kol 4:12-13


Dom flesta kristna känner till Paulus, Petrus och Johannes. Dom nämns ofta som dom stora apostlarna. Väldigt få känner dock till Hanna, Simeon eller Epafras. De tre sist nämnde hade alla en speciell bönetjänst. 


Bönetjänsten är som rötterna i ett träd. Rötterna syns inte. Men där produceras all frukt. Vi fokuserar ofta på det som är synligt medan Herren talar mycket om det fördolda. Med ett stort och omfattande rotsystem så kommer också mycket frukt.


I Womis vill vi synligöra och uppmuntra de som har fått nåden att vara i bönetjänsten

Under oktober i år så talade Herren till mig om att ”resa upp 100 förebedjare för vårat missionsarbete i Womis”


Vi läste om Epafras som ”alltid kämpar för dom troende i sina böner”, vill du vara med och kämpa för oss i dina böner? Nu kan du bli en del av våran bönearmé som Herren vill resa upp!


Vi välkomnar även församlingar att sluta upp sig i detta upprop. Som förebedjare så vill vi kontinuerligt skicka våra böne behov till dig genom e-mail och SMS. 


För att bli en del av denna bönearmé så behöver du/ni fylla i detta formulär, klicka här.75 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla