WM logo vit.png

WORLD MISSIONARIES

VÅR MISSIONSBAS

I Sri Lanka, utanför Kandy har vi en missionsbas där vi bedriver olika slags verksamheter och det har nu gått några år sedan World Missionaries byggde detta hus på ca 250 kvm med land utanför Kadugannawa (Kandy). Huset har varit ett modigt visions-projekt mycket vackert beläget i en omgivande tropisk skog.

     Efter ett genomgripande arbete med renovering av golv, väggar och tak stod huset färdigt i april 2018. Efter färdigställandet av huset har vi också monterat hängrännor med anslutande avrinning. Huset är nu ett verktyg för att förverkliga visionen om att resa upp en ny generation i landet.

BIBELSKOLA

På vår missionsbas har vi bedrivit en bibelskola. Eleverna har bestått av killar som har en bakgrund av missbruk. Dessa har blivit handplockade från kristna rehabiliteringscenters och de har bott på vår bas, fått mat och undervisning under dagarna.

     Upp till 10 elever har funnits vid varje kurs som genomförts genom lärare från Sverige och Asien. Hungern efter riktig bibelundervisning är mycket stor ibland dessa elever som levt ett liv i droger och missbruk.

JESUSFESTIVALER

Vi har regelbundet arrangerat större Jesusfestivaler. På dessa event predikar vi evangeliet om Jesus och våra bibelskoleelever får praktik i förkunnelse och förbön.

     Vår vision med kampanjmissionen är att nå folkskarorna med budskapet om Jesus Kristus. Vi arrangerar kampanjer bland de minst nådda folkgrupperna i världen.

 

Vi instämmer med Paulus när han säger i Romarbrevet 15:20; "Jag har satt min ära i att inte förkunna evangelium där Kristi namn redan var känt. Jag ville inte bygga på en grund som någon annan hade lagt."

 

Genom dessa festivaler har vi möjlighet att nå många människor på kort tid och vi arbetar alltid med nationella koordinatorer och pastorer som hjälper till med uppföljningen efteråt.

EFTERVÅRD I SRI LANKA

Vi har ett eftervårdsboende i Sri Lanka för f.d. missbrukare. Vi samarbetar med flera olika behandlingshem i Sverige som arbetar i linje med den värdegrund och etik som vi har.

   Vi erbjuder behandlingshemmen en eftervård i Sri Lanka på tre månader. Som eftervård har vi ett genomarbetat program som består av kursen "From Zero to Hero", praktik på olika behandlingshem, sociala arbeten och arbetsträning.

WM logo vit.png

WORLD MISSIONARIES

Swish

123 561 51 33

Bankgiro

731-8603

E-post

Klicka här

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle